Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 990 za PAKET od 5 tretmana nehiruške lipolize za redukciju i topljenje masnih naslaga u studiju lepote LADY 9 u Zemunu!

990 din.

Cena Popust Ušteda
4000 din. 75.25% 3010 din.

Ponuda se završava u:

2015-06-15
01:00:00

Ukupno 37 naručeno

1 2 3

Tužno gledate svoje omiljene farmerice i maštate o tome da ponovo upadnete sa lakoćom u njih ili ste odahnuli što se blizi kraj leta i sezona kupaćih kostima? Ne zaboravite da jesen i zima uzimaju danak u novim naslagama celulita, santimetara viška pa na vreme krenite da se borite sa njima i dočekajte sledeće leto bez viškova! Serijom tretmana lipolize rešite ove probleme trajno i efikasno!

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata PAKET od 5 tretmana nehiruške lipolize za redukciju i topljenje masnih naslaga - regija cele noge ILI stomak(tretmani traju oko 30 minuta)
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Radno vreme studija Lady 9: ponedeljak 15-20h, utorak-nedelja 11-21h
- Lokacija studija: Prvomajska 59, Zemun
- Kupone možete iskoristiti do 31.07.2015..
- Termin je potrebno zakazati min 2-3 dana unapred na tel: 064 484 96 97
- Termin zakazavati tek po dobijanju kupona
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
- Kupon se mora iskorsistiti do navedenog datuma, nakon tog roka kupon će se smatrati iskorišćenim.

Nehirurška lipoliza predstavlja jednu od najefikasnijih savremenih metoda koje se koriste u borbi protih gojaznosti i celulita, a o njenoj efikasnosti dovoljno govori i to što je popularno nazivaju liposukcijom bez igle. Prilikom tretmana masti se odstranjuju selektivno i ciljano, a u razbijanju celulita pokazuje daleko trajnije rezultate.

Preporučuje se tretiranje lokalizovanih masnih naslaga na specifičnim regijama tela: stomak, kukovi, zadnjica, noge (butine, listovi, kolena), leđa, ruke (unutrašnje strane nadlaktica, nadlanice) i vrat (podbradak).

Najbitnije jeste da tretman nema neželjenih propratnih pojava i mogu ga koristiti osobe svih starosnih dobi. Jedan tretman lipolize traje 30 minuta. Preporučuje se 6 tretmana, a smanjenja u obimu su vidljiva odmah.

Metoda nehiruske lipolize je:
- Neinvazivna i bezbolna – nema skalpela ni igala, nema otoka, ožiljaka ili modrica, nema bola niti opasnosti od infekcije, nema bolovanja.Izuzetno  efikasna – rezultati su vidljivi i neposredno merljivi. Optimalni rezultat se postiže najčešće nakon 6-8 tretmana koji se rade jednom nedeljno, a pozitivne promene nastaju već od prvog tretmana.
- Efektna  –  po značajnoj redukciji lokalizovanih masnih naslaga sa željenih regija i pojavi mladalačkog izgleda regenerisane i zategnute kože.
- Bezbedna – naučno je zasnovana, klinički testirana i sprovodi se protokolisanim tretmanima.
- Prijatna – pruža osećaj opuštajuće tople masaže.
- Primena krajnje jednostavna - odmah nakon tretmana klijenti se vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima.

 
Studio lepote "Lady 9"
Zemun, Prvomajska 59
064 484 96 97

Posetite studio lepote "Lady 9" i prepustite se stručnim, veštim, prijatnim i ljubaznim majstorima svog zanata!

Lady 9 studio lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Prvomajska 2d, Zemun (preko puta Maksija)

064 484 96 97

Kuponi se mogu iskoristiti svim DANIMA DO 16H, ponedeljak neradni dan