Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 6.900 din 10 Body wrap tretmana u ALPHA ULTRA SLIM OXYGEN KAPSULI sa 99% medicinskim kiseonikom. Zdravo gubljenje kilograma

6900 din.

Cena Popust Ušteda
55000 din. 87.45% 48100 din.

Ponuda se završava u:

2016-04-23
00:00:00

Ukupno 9 naručeno

1 2 3

U studiju Million u samom centru grada probajte novu generaciju kapsule za mržavljenje, ALPHA Ultra Slim Oxygen kapsula je idealno dizajniran aparat koji obezbeđuje brzo i zdravo gubljenje kilograma uz detoksikaciju organizma. Za samo 30 dana i 10 tretmana gubite 4-6 cm neželjenih masnih naslaga i celulita!!! I čak do 6 kg težine! Revitalizuje kožu celog tela i lica, podmlađuje je za 5 godina! Rezultati su vidljivi odmah!

Detalji ponude

Ponuda podrazumeva paket od 10 tretmana u ALPHA ULTRA SLIM OXYGEN  kapsuli sa 99% kiseonikom, u trajanju od 30 min, BODY WRAP program sa umotavanjem i gelom za jednu osobu
- Tretmani traju oko 30 minuta. Više o tretmanima i aparatu pročitajte u tekstu ispod.
- Kupon važi za jednu osobu 
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Obavezno zakazivanje unapred na tel 011 30 38 703, 062 64 65 64
- Tretmane zakazivati tek po dobijanju kupona!
- Radno vreme: svakog dana od 10-21h (i vikendom)
- Lokacija: Skadarska 4
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Kuponi se mogu koristiti do 31.05.2016.
- Nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorišćenim.
- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim

Beauty studio Million
Skadarska 4
011 30 38 703, 062 64 65 64

* *
* *
ALPHA Ultra Slim Oxygen kapsula je idealno dizajniran aparat koji obezbeđuje brzo i zdravo gubljenje kilograma uz detoksikaciju organizma.
Efekat tretmana u kapsuli je dodatno pojačan medicinski čistim kiseonikom od 99%.
Alpha kapsula obezbeđuje tretmane uz potpuno relaksiranje:
- Vibromasažni krevet obezbeđuje potpuno relaksiranje tokom tretmana. Sami podešavate oblik i snagu talasa koje obezbeđuju dva snažna motora i tako dovodite stanje svoga tela u opušteni i relaksirajući položaj. Intenzitet vibracija možete sami podešavati tokom tretmana
- Muzika dodatno obezbeđuje ugođaj i maksimalno opušta telo i duh ćime se omogućava što veći efekat tretmana u kapsuli. Muziku možete sami podešavati tokom tretmana.
- Ventilacija sa spoljne strane povećava ergonomiju i komfor prilikom tretmana, omogućujući lagano i prijatno hlađenje Vašeg lica. Time se izbegava subjektivni doživljaj visoke temperature kojoj je izloženo telo unutar kapsule. Ventilacija se podešava i prilagođava svakome pojedinačno.

EFEKAT TOPLOTE
Ne postoje dva fizički ista tela pa je potrebno svakom telu pojedinačno odrediti koji je to efektivan odnos temperature i redukcije kilograma.
Upravo Alpha kapsula omogućava da svako od nas, pojedinačno i nezavisno od drugih i njihovih iskustava, sam odredi visinu temperature sa kojom će doći do željenog efekta.
Baš iz tog razloga što ista visina temperature različito reaguje na različite ljude, Alpha kapsula obezbeđuje mogućnost izbora temperature u veoma širokom rasponu od 20C do čak 80C. U početnim tretmanima preporučuje se niža temperatura (najčešće oko 60C) i da se onda povećava prema pojedinačnim potrebama i mogućnostima podnošenja tako visokih tempratura. Prema svetskim istraživanjima, najveća proizvodnja znoja kod ljudi se postiže na temperaturi od 75C.

Alpha Ultra Slim kapsula je tako dizajnirana da obezbeđuje ravnomernu cirkulaciju toplote unutar kapsule. Suva toplota u kapsuli dovodi do podizanja temperature tela, proširuje krvne sudove i povećava cirkulaciju tako da zbog ležećeg položaja u ovako dizajniranoj kapsuli krv uspeva da ravnomerno hrani sva tkiva u organizmu.

OGRANIČENJA
Bez odobrenja lekara, kapsulu ne bi trebali koristiti osobe sa visokim krvnim pritiskom (iznad 200/115), srčanim komplikacijama, plućnom hemoragijom ili reumatskim artritisom.

Million Beauty studio

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Radno vreme: 10-18h svim danima
Skadarska 4
011/ 303 87 03
062/ 64 65 64