Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1700 din laserska epilacija (uklanjanje dlačica) pola nogu ili ruku u studiju Happy lady u centru grada!

1700 din.

Cena Popust Ušteda
5000 din. 66% 3300 din.

Ponuda se završava u:

2016-08-20
19:59:19

Ukupno 1 naručeno

1 2 3

Svaka žena je bar jednom u životu pomislila: „Želim da ih se rešim zauvek!“. Uz upotrebu posebnih lasera, danas je to i moguće. U salonu Happy lady koristi se IPL aparat savremene tehnologije koji bolje otklanja malje od aparata SHR/AFT. Na IPL aparatu odrađeno je vodeno hlađenje tako da je epilacija bezbolna. Rešite se upornih dlačica u korenu i uživajte u svojoj glatkoj koži!

Detalji ponude

- Ponuda uključuje 1 tretman epilacije - regija pola nogu ili ruke
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Neophodno je zakazivanje unapred. Telefon je dostupan na kuponu, nakon uplate
- Rok iskoristivosti kupona: 30.09.2016.
- Lokacija: Takovska 6/2 (kod zgrade RTS-a)
- Ukoliko ne možete da stignete na zakazani termin, potrebno je otkazati 24h ranije.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon tog roka smatraće se nevažećim.

 

Vodimo vas u Salon Happy Lady gde znaju šta i kako sa dlačicama. Sada je vreme da se uverite u efikasnost najkvalitetnijih lasera!
Easylaser E-Light aparat objedinjuje RF metodu (radio frekvenciju) i klasičnu IPL metodu i tako deluje na svetle i tamne dlačice.
IPL je vrsta intenzivnog, širokopojasnog, koherentnog izvora svetlosti sa talasnom dužinom 430-1200nm. Sa takvim posebnim karakteristikama IPL laser može biti široko korišćen kod terapija sa selektivnim delovanjem na ljudsko tkivo, sa delovanjem fototermolize svetlosnog izvora.

laserska epilacija laserska epilacija

Tokom godina mogu da se aktiviraju drugi folikuli (u vrlo maloj količini) koji nisu bili aktivni i tada tretman treba ponoviti. Takođe, zaostale dlačice će posle više ponovljenih tretmana biti sve bleđe i tanje, pa će se teže tretirati, ali je krajnji rezultat (nakon višestruko ponovljenih tretmana) veoma zadovoljavajuć - moguće je eliminisanje najviše 80-90% dlačica. Tretman se ne radi osobama mlađim od 16 godina.
Međutim, osobama mlađim od 16 godina se i ne preporučuje ovaj tretman, s obzirom da nivo hormona do tog uzrasta, a često i kasnije, veoma varira. Usled toga rezultati mogu biti drastično umanjeni.

U zavisnosti od tretirane regije (dubine folikula ispod površine kože), boje dlake i boje kože preporučuje se 4-8 tretmana, ali nije moguće predvideti koliko će tretmana biti dovoljno za zadovoljavajući rezultat.
Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne dlake, svetlu kožu i dobar hormonski status. Po jednom tretmanu moguće je odstraniti najviše 20-30% dlačica, jer ne prime svi folikuli dovoljnu količinu toplotne energije da bi bili uništeni. Kod žena tretman za nausnice treba raditi na svakih 2-4 nedelje, a za prepone na 4-6 nedelja.


Frizersko kozmetički salon Happy Lady
Takovska 6/2 (kod zgrade RTS-a)

Happy Lady salon

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Preradovićeva 9