Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 990 din 2 tretmana GIPSANE BERMUDE regije po izboru - redukovanje celulita i topljenje masnih naslaga, HAPPY LADY u centru

990 din.

Cena Popust Ušteda
4000 din. 75.25% 3010 din.

Ponuda se završava u:

2016-08-20
19:59:19

Ukupno 34 naručeno

1 2 3

Tretman gipsanih bermuda deluje na lokalizovane masne naslage, smanjuje celulit, vraća elastičnost koži, pokreće limfotok i samim tim se obavlja i detoksikacija organizma. U ovoj ponudi po promo ceni dobijate 2 tretmana za regiju po izboru: stomak ili butine ili zadnjica! Popularne gipsane bermude spadaju u najefikasnije bodywrapping tretmane kojima se izbacuje višak tečnosti iz organizma i gubi na težini.

Detalji ponude

- Ponuda uključuje 2 tretmana gipsanih bermuda za redukovanje celulita i topljenje masnih naslaga regije po izboru (stomak, butine ili zadnjica)
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Tretman zakazivati po dobijanju kupona!
- Neophodno je zakazivanje telefonom unapred, telefon dostupan na kuponu.
- Rok iskoristivosti kupona: 30.09.2016.
- Lokacija: Takovska 6/2 (kod zgrade RTS-a)
- Ukoliko ne možete da stignete na zakazani termin, potrebno je otkazati 24h ranije.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon tog roka smatraće se nevažećim.

 

Tretman gipsanih bermuda deluje na lokalizovane masne naslage, smanjuje celulit, vraća elastičnost koži, pokreće limfotok i samim tim se obavlja i detoksikacija organizma. Popularne gipsane bermude spadaju u najpopularnije bodywrapping tretmane kojima se izbacuje višak tečnosti iz organizma i gubi na težini.
Izgubite kilograme i centimetre nakon samo jednog tretmana!
Body wrap metode označavaju bandažiranje, umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Naročito se preporučuju osobama koje imaju sklonost ka zadržavanju tečnosti u organizmu, kod edematoznog tipa celulita. Podsticanjem protoka limfe izbacuje se višak tečnosti kao i otpadni produkti metabolizma sa vidnim smanjenjem obima na tretiranim zonama.


Frizersko kozmetički salon Happy Lady
Takovska 6/2 (kod zgrade RTS-a)

Happy Lady salon

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Preradovićeva 9