Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 990 din 5 ultrazvučnih KAVITACIJA + 5 anticelulit MASAŽA za topljenje masnih naslaga i skidanje celulita u salonu In derma

990 din.

Cena Popust Ušteda
6000 din. 83.5% 5010 din.

Ponuda se završava u:

2016-08-05
00:02:14

Ukupno 66 naručeno

1 2 3

Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su brzi, vidljivi i trajni. Masne ćelije se pokreću, ubrzavaju, razbijaju i izbacuju iz tela! Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. U kombinaciji sa anticelulit masažom daje maksimalan rezultat u skidanju celulita i zatezanju tela!

Detalji ponude

Ponuda obuhvata paket (za oba pola):
- 5 ultrazvučnih kavitacija za topljenje masnih naslaga i skidanje celulita
- 5 anticelulit masaža
- Kupon važi za jednu osobu
- Možete kupiti najviše 8 kupona, četiri za sebe i četiri na poklon.
- Ponuda važi za oba pola
- Jedna osoba može iskoristiti četiri kupona
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Kupone možete iskoristiti do 31.08.2016.
- Termin je potrebno zakazati min 2 dana unapred na tel: 064 196 08 67
- Lokacija salona: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom, nakon ovog roka smatraće se nevažećim.

 
Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su brzi, vidljivi i trajni. Masne ćelije se pokreću, ubrzavaju, razbijaju i izbacuju iz tela! Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. U kombinaciji sa anticelulit masažom daje maksimalan rezultat u skidanju celulita i zatezanju tela! Ručna anticelulit masaža se izvodi snažni pokretima sa ciljem da se pokrene limfa, cirkulacija kako bi se masno tkivo podstaklo za izbacivanje iz potkožnog dela.
Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo.
Kozmetički salon In Derma
Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
064/1960-867


U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.

Kozmetički salon In Derma

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

064/1960-867

Radno vreme: od utorka do petka, 12 - 20h subotom, 10 - 16h

Prilikom zakazivanja ako ne dobijete salon, ostavite SMS poruku i bićete kontaktirati u najkraćem roku