Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1700 din za ispravljanje i oporavak kose CocoChoco keratinom + POKLON po izboru u salonu lepote Astradas 2 na Novom Beograd

1700 din.

Cena Popust Ušteda
5000 din. 66% 3300 din.

Ponuda se završava u:

2017-12-22
22:59:38

Ukupno 9 naručeno

1 2 3

CocoChoco je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio ostecenu kosu zamenjujuci njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u ostecenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose. CocoChoco Brazilski keratinski tretman bukvalno vraca zivot vasoj kosi. Obnova kose nakon prvog tretmana je u proseku 80% uspesna, 90% nakon drugog i 100% nakon treceg nanosenja. Ovaj tretman koristi isti protein keratina koji se nalazi u kosi

Detalji ponude

Mission 4 ruke masaza
- Ponuda obuhvata Ispravljanje kose CocoChoco  keratinom + POKLON po izboru
- POKLON podrazumeva
jedan od tri ponudjena preparata za kosu:
* šampon za odrzavanje kose posle tretmana keratinom
* BIO conditioner na bazi keratina i arganovog ulja
* maska  za kosu na bazi keratina i arganovog ulja
- Kupon važi za jednu osobu
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018. godine
- Termin je potrebno zakazati min dan ranije, telefoni su dostupni na kuponu
- Radno vreme: ponedeljak od 08-16h, utorak-subota 08-20h, nedelja od 08-16h
- Lokacija: Nehruova 51a, lokal 2
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

 

Salon lepote Astradas 2
Nehruova 51a, lokal 2

Šta je keratin?
Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlažnosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlažnost. Keratin je generalno odgovoran za čvrstinu i otpornost kose, dok je njena prirodna vlažnost u glavnom odgovorna za elastičnost, fleksibilnost, mekoću i njen prirodni, zdrav izgled. Na žalost, ispravljivači kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagadjenost, hemikalije u bazenima pa čak i svakodnevno tretiranje kose kao što je češljanje mogu da unište nivo keratina i vlažnosti u kosi.

CocoChoco je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio ostecenu kosu zamenjujuci njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa.Ovaj napredni tretman proizvodi keratnske nanomolekulue koje preobrazava u mikro granule koje su zatim ucesljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u ostecenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

Efekat traje najmanje 3-6 meseci zavisno od kvaliteta kose

Astradas salon lepote 2

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Nehruova 51a, lokal 2

Radno vreme: ponedeljak od 08-16h utorak-sub 08-20h ned od 08-16h

011/318-6627 i 063/8905115