Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 990 din 5 tretmana MIKRODERMOABRAZIJE LICA, In Derma Novi Beograd! Smanjuje bore, pege, akne, regeneriše i podstiče kolagen

990 din.

Cena Popust Ušteda
8000 din. 87.62% 7010 din.

Ponuda se završava u:

2017-12-05
00:00:00

Ukupno 17 naručeno

1 2 3

Mikrodermoabrazija mehanički skida površinske, izumrle slojeve kože. Kristali pod pritiskom padaju na površinu kože i mehanički skidaju površinski deo kože, dok ga vakuum usisava. U isto vreme, sondom se vrši i vakuum masaža, što doprinosi boljem čišćenju, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju. Za optimalan efekat treba potrebno je 4 do 6 tretmana u seriji, koje se rade jednom u 7 dana. Kasnije, za održavanje postignutog stanja, dovoljno je ponavljati proceduru na 3 meseca.

Detalji ponude

Ponuda obuhvata paket od 5 tretmana mikrodermoabrazije lica
- Kupon važi
za jednu osobu
- Možete kupiti najviše 8 kupona (4 za sebe i 4 na poklon)
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018.
- Termin je potrebno zakazati min 2 dana unapred na tel: 064 196 08 67
- Lokacija salona: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom, nakon ovog roka smatraće se nevažećim.

 

Mikrodermoabrazija mehanički skida površinske, izumrle slojeve kože. Kristali pod pritiskom padaju na površinu kože i mehanički skidaju površinski deo kože, dok ga vakuum usisava. U isto vreme, sondom se vrši i vakuum masaža, što doprinosi boljem čišćenju, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju. Procedura je potpuno bezbolna.
Efekti tretmana:
* Za stariju kožu
- Smanjuje bore, staračke pege (hiperpigmentacije) i ožiljke
- Stimuliše nastanak novog kolagena
- Poboljšava tonus i teksturu kože
*Za mlađu kožu
- sprečava nastanak akni i zapušavanje pora
- rešava probleme aknozne kože (ožiljke, fleke, pigmentaciju, smanjuje proširene pore)
Preporuke:
Za optimalan efekat treba potrebno je 4 do 6 tretmana u seriji, koje se rade jednom u 7 dana. Kasnije, za održavanje postignutog stanja, dovoljno je ponavljati proceduru na 3 meseca.

Kozmetički salon In Derma
Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
064/1960-867


U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.

Kozmetički salon In Derma

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

064/1960-867

Radno vreme: od utorka do petka, 12 - 20h subotom, 10 - 16h

Prilikom zakazivanja ako ne dobijete salon, ostavite SMS poruku i bićete kontaktirati u najkraćem roku