Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 690 din mesec dana grupnog treninga (aerobik, zumba, latino fitness, joga) + teretana ili 5 termina u teretani nedeljno, Do

690 din.

Cena Popust Ušteda
2500 din. 72.4% 1810 din.

Ponuda se završava u:

2014-05-02
00:00:00

Ukupno 7 naručeno

1 2 3

Fitness klub Baribal, smešten u samom srcu Beograda i Zlaćan Vam nude na sjajnom popustu: 5 termina nedeljno teretane ili grupni program po izboru + teretana: pump up ( kardio fitness), latino fitness (zumba, batuka), fitnes yoga - izaberite ono što leži vašoj ličnosti i sjajno se zabavite u odličnoj atmosferi plesno-fitnes centra Baribal!

Detalji ponude

- Ponuda podrazumeva:
Mesec dana teretane - 5 termina nedeljno ili
Mesec dana grupnog treninga po izboru - 2 puta nedeljno + 2 termina nedeljno u teretani (1 termin uz Latino Fitness, Fitness jogu ili Jazzercise). Ispod je raspored termina!!
Grupni treninzi u ponudi: Pump up aerobik (kardio fitness) ili Latino fitness (ZUMBA, BATUKA) ili Fitness yoga (jutarnji termini)!
- Jedan kupon važi za jednu disciplinu
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Možete kupiti maksimalno 3 kupona za sebe i neograničeno na poklon (3 kupona po osobi)
- Ponuda važi samo za nove članove
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijenog kupona neophodno je da zakažete prvi dolazak na telefon: 063/84 69 733
- Neophodno je sa sobom poneti kupon
- Kupon možete iskoristiti do 31.07.2014. godine, odnosno poslednji (treći) kupon aktivirati do 31.08.2014. godine
- Najuspešnijim vežbačima obezbeđena učešća na takmičenjima!
- Radno vreme: pon-pet 9-22h, vikednom11-20h

Raspored termina:
- Teretana - 5 puta nedeljno u željenom terminu (radnim danima od  09-21h, vikendom od 11-20h)
- Latino fitness (ZUMBA, BATUKA) - utorak i četvrtak od 21h + jedan termin u teretani nedeljno
- Pump up aerobik (kardio fitness) ponedeljak i subota 19h + jedan termin u teretani nedeljno
- Fitness yoga- Morning workout - utorak i četvrtak 10h + jedan termin u teretani nedeljno


Klub je članica Saveza Srbije za body building, fitness, body fitness i aerobik i ima dozvolu za rad izdatu od Ministarstva omladine i sporta Srbije. Svim vežbačicama je omogućeno učešće na takmičenjima u okviru IFBB Srpske federacije.



"BARIBAL, smešten u samom srcu Beograda je klub za decu i žene svih uzrasta i "dimenzija". Ako Vam je potrebna oaza gde ćete se uveriti da su Vaši snovi vezani za zdravo, snažno i vitko telo ostvarivi - BARIBAL je pravo mesto za Vas! Dođite da zajedno postignemo maksimalne rezultate, ne samo u estetskom već i u zdravstvenom, psihičkom i emotivnom domenu. Mi nismo fancy klub, nemamo kafić u sklopu kluba i nemamo najskuplje sprave na svetu ali imamo toplinu porodičnog doma i vrhunski stručni kadar i možemo se pohvaliti brojnim diplomama i medaljama i pohvalnicama kako naših instruktora, tako i naših polaznika."

Treninge vodi Zorica Ninković, nekadašnja višestruka prvakinja fitnessa IFBB Serbian federacije, licencirani sudija  NABBA Serbian federacije, promoter ULTIMATE NUTRITION Serbian, uspešan trener i dobitnica mnogobrojnih plaketa i zahvalnica za doprinos u razvoju fitness i body building sporta.

Baribal

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA
Despota Đurđa 7
Dorćol, Beograd
063/84-69-733

Otvori veliku mapu