Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1500 din. izbeljivanje zuba 3 tretmana (1 dolazak) u centru White Smile No1 na Obilićevom vencu!

1500 din.

Cena Popust Ušteda
7500 din. 80% 6000 din.

Ponuda se završava u:

2014-08-23
00:00:00

Ukupno 41 naručeno

1 2 3

Uklonite dugogodišnje mrlje nastale konzumiranjem kafe, kole, vina, alkohola, cigareta, lekova - sa jedan od najefikasnijih načina izbeljivanja zuba: Laserskim izbeljivanjem karbamid perxodim (35%) uz pomoć lasera "Brite Smile" tehnologije! Nepropustajte ovu neverovatnu priliku da za do 12 nijansi izbelite svoje zube, i to samo sa dve posete od 3 tretmana po 20 minuta!

Detalji ponude

was Ponuda obuhvata: lasersko izbeljivanja zuba uz pomoć Brite Smile tehnologije u 3 tretmana od 20 minuta u jednom dolasku u ordinaciju.

- Kupon važi za jednu osobu.
- Kupon podrazumeva 3 tretmana po 20 minuta laserskog izbeljivanja zuba karbamid peroxid gelom.
- Možete kupiti više kupona.
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Neophodno je da zakažete telefonom.
- Telefon za zakazivanje: 061/6137447
- Rok važenja kupona je do 30.09.2014.
- Lokacija: Obilićev Venac 18-20, TC City Passage, Lokal br. 2.12, Beograd

    

Ceo proces izbeljivanja zuba je bezbolan i traje nešto manje od dva sata i to u 6 tretmana po 20 minuta, u samo dva dolaska!

Svetlosna metoda izbeljivanja za razliku od drugih izbeljuje zube trenutno, nema nikakve posledice, ne prouzrokuje nikakva ostecenja i pruža najbolje moguće rezultate. Lasersko beljenje zuba je revolucionarna tehnologija u izbeljivanju zuba koja je potpuno sigurna i efikasna.

Ovaj sistem za izbeljivanje koristi dva jednostavna elementa: GEL I SVETLOST. Koristi se plavo-zelena laserska hladna svetlost, ne vrši se grejanje niti struganje Vaših zuba, te se time ne smanjuje njihova prirodna zaštita. Hladna svetlost je specijalno dizajnirana lampa koja obasjava zube blagim plavo-zelenim svetlom. Ona radi u tandemu sa gelom da bi se ubrzao proces izbeljivanja. Svetlo je klinički dokazano i bezbedno za zubnu gleđ, kao i za gingivu (desni) i druga meka tkiva. Emituje praktično bez grejanja i nema štetne UV (ultravioletne) svetosti. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli gornju i donju liniju zuba, čime se u isto vreme postiže prirodan i jedinstven rezultat.

Svetlo se koristi u kombinaciji sa patentiranim gelom za izbeljivanje koji je neškodljiv po pacijenta a daje maksimalne rezultate. Gel je posebno napravljen da reaguje na plavo-zelenu svetlost lampe, kada postaje aktivan i ubrzava proces izbeljivanja, čime se postižu neverovatni rezultati za manje jednog sata. Efekti beljenja vidljivi su čak i do nekoliko godina!

Kao biseri :)

Laser centar White Smile No1

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Obilićev Venac 18-20, TC City Passage, Lokal br. 2.12, Beograd

061/6137447