Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 3000 din ULTRAZVUK SRCA sa color doplerom u ordinaciji Herz medica na Vračaru!

3000 din.

Cena Popust Ušteda
4000 din. 25% 1000 din.

Ponuda se završava u:

2024-04-30
23:00:00

Ukupno 9 naručeno

1 2 3

Ultrazvučni pregled srca sa kolor dopler pregledom obavlja lekar specijalista interne medicine- subspecijalista kardiolog. To je bezbolna , neinvazivna dijagnostička metoda za koju nije potrebna nikakva prethodna priprema.Obuhvata pregled izgleda i merenje dimenzija i debljine srčanih struktura- pretkomora, komora, medjukomorske pregrade,velikih krvnih sudova, procenu finkcije i snage srčanog mišića, procenu funkcije i kompetentnosti srčanih zalistaka, procenu izgleda srčanog omotača-perikarda.

Detalji ponude

- Ponuda uključuje ultrazvučni pregled srca sa color doplerom
Pregled obavlja specijalista interne medicine -subspecijalista kardiolog
Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona, potrebno je zakazati pregled telefonom putem br: 011-7708-432; 066-8025-108
- Lokacija: Brane Crnčevića 18, Vračar (kod hrama Svetog Save)
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
- Kupone možete iskoristiti do 31.05.2024.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorićenim!
- Važna napomena:
Sa sobom na pregled poneti prethodnu medicinsku dokumentaciju.

    

Ultrazvučni pregled  srca  sa kolor dopler pregledom  obavlja lekar specijalista interne medicine- subspecijalista kardiolog. To je bezbolna , neinvazivna dijagnostička metoda za koju nije potrebna nikakva prethodna priprema.
Obuhvata pregled izgleda i merenje dimenzija i debljine srčanih struktura- pretkomora, komora, medjukomorske pregrade,velikih krvnih sudova, procenu finkcije i snage srčanog mišića, procenu funkcije i kompetentnosti srčanih zalistaka, procenu izgleda srčanog omotača-perikarda.Kako je izuzetno korisna dijagnostička metoda  u proceni strukture i funkcije srca, radi se uvek kad postoje simptomi i znaci koji ukazuju na moguće oboljenje srca kao što su bolovi u grudima, brzo zamaranje, lupanje i preskakanje srca, otežano disanje, Nezaobilazan je pregled u proceni stanja srca pred veće hiruške intervencije , ali i posle preležane Covid 19 ili druge ozbiljne virusne ili bakterijske infekcije, pri primeni hemioterapije kod onkoloških bolesnika, pri proceni zahvatanja srca kod  postojanja autoimunih, metaboličkih i endokrinih bolesti,kao i  kod preventivnih pregleda.
Pacijent o obavljenom pregledu dobija detaljan izveštaj sa tumačenjem nalaza ali bez predloga terapije ili dopunskih ispitivanja jer se samo na osnovu ovog pregleda ne mogu doneti precizni zaključci, postaviti dijagnoza i odrediti lečenje.

Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti interne medicine Herz Medika

U ordinaciji se mogu obaviti preventivni pregledi, dijagnostičke procedure, ordinirati terapija i sprovoditi kontrole hroničnih bolesti i stanja prvenstveno  iz oblasti kardiologije i nefrologije.
Individualni pristup svakom pacijentu je preduslov  za kvalitetno sagledavanje problema, preciznu dijagnozu i pravljenje daljeg plana ispitivanja i lečenja.
Za više informacija dostupan je sajt www. herzmedika.rs
Proverite svoje zdravlje!- Herz Medika
Beograd, Vračar, Brane Crnčevića 18 

Herz Medika - specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti interne medicine

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Brane Crnčevića 18, Vračar, kod Hrama Svetog Save

011/7708432

066/8025108

Radno vreme: ponedeljak - petak od 09-17h