Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 850 din umesto 3.900 - za pregled kompletnog organizma biorezonantnom metodom - Kvantna medicina! Popust 64%!

850 din.

Cena Popust Ušteda
3900 din. 78.21% 3050 din.

Ponuda se završava u:

2015-05-18
00:00:00

Ukupno 74 naručeno

1 2 3

Za samo 56 sekundi dobijaju se krucijalni rezultati 33 vitalne funkcije organizma, otkrijte probleme ili preventivno reagujte na svoje zdravlje - najsavremeniji metod sada dostupan svima! Uz kupljeni kupon ostvarujete 50% popusta na tretmane trajne epilacije za sve regije!

Detalji ponude

- Kupon obuhvata: pregled KVANTNIM REZONANTNIM MAGNETNIM ANALAJZEROM Uz kupljeni kupon ostvarujete 50% popusta na tretmane trajne epilacije za sve regije!
- Pregled traje nekoliko minuta.
- Obavezno zakazivanje minimum jedan dan unapred na telefone 011/2085-105, 061/630-96-35.
- Adresa: Mije Kovačevića 10A, TC Bogoslovija, lokal br. 6
- Radno vreme: ponedeljak - subota od 10-18h.
- Kupon važi za 1 osobu.
- Rok za iskorišćenje kupona je do 15.06.2015. godine
- Jedna osoba može kupiti i iskoristiti više kupona.
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

Kvantna medicina je spoj medicine i kvantne fizike. To je nova nauka, a njen nagli uspon je potpomognut razvojem računara i povećanjem njihove moći obrade podataka. Mnogi ovu nauku smatraju medicinom budućnosti, što ona i dokumentuje svojom izuzetnom efikasnošću.
Dijagnostika u ovoj grani medicine je neinvazivna (prema tome i bezbolna) i obavlja se uz pomoć specijalne aparature koja se povezuje sa pacijentom. Emitujući elektromagnetne talase, pomenuta aparatura je u stanju da primi povratne signale kako od naših ćelija, tako i od različitih biohemijskih supstanci, mikroorganizama, misli ili osećanja, i na taj način izgradi kompletnu sliku o stanju u kome se pacijent nalazi.
Za samo 56 sekundi dobijaju se krucijalni rezultati 33 vitalne funkcije organizma.
Rezultati tog testa su samo reference, a ne dijagnostički zaključak. Takođe, one nas precizno upućuju kom lekaru specijalisti da se obratimo.
Ovaj aparat je apsolutno bezbedan, bez kontraindikacija i mogu ga koristiti sve osobe od jedne godine života.
Koje tačno sistemi i podsistemi se analiziraju kod muškaraca i žena možete pogledati na našem oficijalnom sajt www.delightstudio.co.rs/usluge/kvantni-rezonantni-magnetni-analizer/
Ko ne sme koristiti ovu analizu?
Pregled ne smeju da koriste samo osobe sa metalnim implantima.

O Studiju Delight:
"Posle dužeg ispitivanje tržišta, shvatili smo da su potrebe savremenog čoveka sve veće i neophodni su visoki rezultate za kratko vreme po pitanju zdravlja i nege lica i tela. Zato smo se opredelili za tretmane aparaturnom tehnikom. Tretmani traju relativno kratko, a daju visoke rezultate. Trudićemo se da pratimo svetske trendove i sve nove kozmetičke inovacije u cilju poboljšanja naših usluga"
"Budućnost je stigla!"

Delight studio

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA
Mije Kovačevića 10a, TC Bogoslovija lokal br. 6

Прикажи већу мапу