Današnja ponuda: Samo 3200 din IME ZVEZDE KAO SAVRŠEN POKLON ZA SVE PRILIKE – jedinstven i originalan poklon koji će trajati zauvek!

3200 din.

Cena Popust Ušteda
6400 din. 50% 3200 din.

Preostalo vreme

  • 5dana
  • 10sati
  • 23minuta

16 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Da li ste nekada, posmatrajuci nocu vedro nebo, pomislili kako bi bilo lepo da jedna zvezda nosi ime osobe koja vam je veoma draga? Sada je to moguće. Imenovanje zvezde u nečiju čast je savršen i simboličan poklon za sve prilike. Voljenoj osobi želimo da skinemo zvezde sa neba, ali kako je to nemoguće, sada ju tu mogućnost da ime te osobe uklešemo u Zvezde. Ovaj maštoviti i originalni poklon paket sadrži imenovanje zvezde na sajtu StarName4you sertifikat o imenovanju, kao i zvezdanu mapu.

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata ime zvezde - StarName4you sertifikat o imenovanju i zvezdana mapa - LIGHT PAKET, odnosno:
* Lociranje Zvezde u željenom astrološkom sazvežđu
* Plastificiran sertifikat o imenovanju zvezde formata A4 (na sertifikatu se nalazi registrovano ime Zvezde, ime i prezime osobe u čiju je čast Zvezda dobila ima, naziv sazvežđa u kom je Zvezda, njene precizne koordinate kao i međunarodni ID Zvezde)
* Astronomsku mapu A3 formatu sa obeleženom zvezdom (pomoću mape i teleskopa ili u opservatorijumu lako možete videti Zvezdu na nebu u doba godine kad je sazvežđe vidiljivo sa severne zemljine hemisfere)
* Pismo kupca osobi kojoj se zvezda poklanja
* Dostava paketa na željenu adresu u Srbiji. Dostava je uključena u cenu kupona
* Postavljanje imenovane zvezde u određenoj kategoriji (sazvežđa) na sajtu starname4you.com kao i slanje linka
* Mogu se imenovati samo neimenovane zvezde iz 12 astroloških sazvežđa.
* Sajt za se na adresi www.starname4you.com
* Kupon se odnosi na LIGHT paket, kupci kupona koji žele LUX varijantu uz kupon, doplaćuju 1.600 din prilikom preuzimanja paketa. Lux paket podrazumeva uramljen sertifikat.
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti jedan kupon za sebe. Kupon se može pokloniti.
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Po dobijanju kupona, kupac dostavlja mail-om kupon.  
- Mail za slanje podataka i kupona: das.radmilo@gmail.com

- Kupone možete iskoristiti do 31.05.2024. god. Potrebno je javiti se do tog roka, ali da se imenovanje Zvezde može obaviti u bilo kom trenutku pa čak i nakon isteka roka navedenog na kuponu.
- Kuponi se moraju iskoristiti u navedenom roku iskoristivosti, u suprotnom će se smatrati nevažećim.
- Imenovanje i registrovanje Zvezde u registrar koji vodi Društvo astrologa Srbije “DAS” nema pravnu niti imovinsku vrednost

 
Društvo
astrologa Srbije DAS

Astrolog i numerolog Radmilo Savović rođen je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspešno bavi od 1992. godine  Jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspešno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspešno radi. Svoje iskustvo dugo više od dve decenije  obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljanizavršava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu “Astro nuticionizam”.

Link ka stranici gde su sva sazvežđa je http://starname4you.com/zvezde.html
Odabirom sazvežđa dolazi se do svih registrovanih imena u tom sazvežđu http://starname4you.com/aquarius.html  (sazvežđe Vodolije) te dalje svaki imalac imenovane zvezde može doći do svoje http://starname4you.com/zvezde/01.aquarius/02.dinja.html

DAS - Društvo astrologa Srbije

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

das.radmilo@gmail.com