Današnja ponuda: Samo 3600 din. internistički pregled, EKG i ultrazvuk abdomena u ordinaciji Herz medica na Vračaru!

3600 din.

Cena Popust Ušteda
6000 din. 40% 2400 din.

Preostalo vreme

  • 11dana
  • 21sati
  • 34minuta

16 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Internistički pregled obavlja lekar specijalista interne medicine, a sastoji se od razgovora s pacijentom  o aktuelnim tegobama, toku bolesti, pređašnjim bolestima, bolestima u bližoj porodici, navikama, detaljnog kliničkog pregleda, merenja krvnog pritiska i EKG-a, pregled I tumačenje prethodne medicinske dokumentacije i laboratorijskih analiza. Ultrazvučni pregled celog trbuha podrazumeva pregled jetre, žučne kese, pankreasa, slezine, trbušne aorte, bubrega, mokraćnih puteva, mokraćne bešike i prostate kod muškaraca.

Detalji ponude

- Ponuda uključuje internistički pregled, EKG i ultrazvuk abdomena
Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona, potrebno je zakazati pregled telefonom putem br: 011-7708-432; 066-8025-108
- Lokacija: Brane Crnčevića 18, Vračar (kod hrama Svetog Save)
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
- Kupone možete iskoristiti do 30.06.2024.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorićenim!
- Važna napomena:
Sa sobom na pregled poneti prethodnu medicinsku dokumentaciju.

    

Internistički pregled obavlja lekar specijalista interne medicine, a sastoji se od razgovora s pacijentom  o aktuelnim tegobama, toku bolesti, pređašnjim bolestima, bolestima u bližoj porodici, navikama, detaljnog kliničkog pregleda, merenja krvnog pritiska i EKG-a, pregled I tumačenje prethodne medicinske dokumentacije i laboratorijskih analiza.
Ultrazvučni pregled celog trbuha podrazumeva pregled jetre, žučne kese, pankreasa, slezine, trbušne aorte, bubrega, mokraćnih puteva, mokraćne bešike i prostate kod muškaraca.
Pacijent o svim obavljenim pregledima dobija detaljan izveštaj sa mišljenjem i zaklčjučkom o potrebi daljeg ispitivanja i/ili sa predlogom terapije.
Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti interne medicine Herz Medika

U ordinaciji se mogu obaviti preventivni pregledi , dijagnostičke procedure, ordinirati terapija i sprovoditi kontrole hroničnih bolesti i stanja prvenstveno  iz oblasti kardiologije I  nefrologije.
Individualni pristup svakom pacijentu je preduslov  za kvalitetno sagledavanje problema, preciznu dijagnozu i pravljenje daljeg plana ispitivanja i lečenja.
Za više informacija dostupan je sajt www. herzmedika.rs
Proverite svoje zdravlje!- Herz Medika
Beograd, Vračar, Brane Crnčevića 18 

Herz Medika - specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti interne medicine

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Brane Crnčevića 18, Vračar, kod Hrama Svetog Save

011/7708432

066/8025108

Radno vreme: ponedeljak - petak od 09-17h